Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Kadınlar Dünyası > Cilt Bakımı > Cilt bakım ürünleri

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23/06/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Yaş: 32
Mesajlar: 27
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Yüz Şekline Göre Makyaj Teknikleri

Makyaj, kadınların olmazsa olmazıdır. Evde, işte, okulda her yerde makyajsız asla diyen hanımlarımız için en dikkat edilmesi gereken detaylar bu içeriğimizde yer almakta. Güzellik sırları makyaj tekniklerini iyi bilen bir bayan için mükemmel sonuçlar ortaya çıkartmaktadır. Bunlardan en önemlisi de yüz şekline göre yapılan makyaj teknikleridir. Yüz şekline göre makyajda amaç yüzün yapısına ( elmas yüz , Kare yüz , Kalp yani 3 gen yüz ) göre makyajı ayarlamaktır. Yüz şeklinize uygun olmadan bir başkasının uyguladığı makyajı kendinize uyguladığınızda daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İdeal olan kendi yüz şeklinize göre en uygun yüz makyajını yapabilmektir. aşağıda tarifini verdiğimiz yüz şekilleri ve bu yüz şekillerine makyaj nasıl yapılır konularından yararlanarak kendi yüz tipinizi bulabilir ve en yüzünüze en uygun makyajı nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Elmas Yüz
Elmas yüz biçimi çok fazla köşeleri olan yüz şeklidir. Elmas yüzü olan kişilerin çene bölgeleri ve alınları dar elmacık kemikleri ise biraz geniştir. Elmas yüz biçimlerinde yapılması gereken uygulama ise yüzlerini biraz uzun göstermek, elmacık kemiklerini azaltmaya çalışmak ve alın bölgelerinin geniş görünmesini sağlamaktır. Bu yüz biçiminde hedef elmacık kemiklerini daraltmaktır.

Elmas Yüze Nasıl Makyaj Yapılır
Elmacık kemiklerinizin olduğu bölgeyi gölgelendirmekten kaçının yani allıkla yanaklarınızı çok fazla ön plana çıkarmaktan kaçının. Yüzünüzün daha dolgun ve geniş görünmesini istiyorsanız alın ve çene bölgenize bir ton koyu nars fondöten sürebilirsiniz. Kaş yapınızda dikkat etmeniz gereken doğal kavisinizi bozmadan korumaya çalışın ve kaşlarınızın orta bölgesini çok aralık bırakmayın. Dudaklarınıza ruj sürmeden önce hafif doğal tonlarda bir kalemle çerçeveleyin. Ruj kullanmak istediğinizde açık doğal tonları tercih edin. Koyu renk rujlar ağız yapınızı küçülteceği için yüzünüzü şekilsiz gösterebilir. Bu yüz tipine sahip bayanların güneş gözlükleri de oval, çerçevesi olan güneş gözlüklerdir.

Kare Yüz
Kare yüz biçimlerinde çene ve alın bölgesi eşittir. Alınlarında saç dipleri dümdüzdür. Köşeli bir çene yapısı vardır. Bu yüzdeki makyaj yaparken amaç yüzde köşe bölgelerini azaltmak ve yüzü daha ince göstermektir. Bu yüz biçiminde kaşlar çok önemli rol oynar. Kaşların şeklini verirken amaç düşmesini önlemek yani oval bir biçim vermek gerekir. Bu yüz biçimine sahip bayanlar zayıf olmalıdırlar çünkü yüz hatları zaten geniş göründüğü için kilo olduğunda oldukça büyük bir yüze sahip olurlar.

Kare Yüze Makyaj Nasıl Yapılır

Kaşlarınıza oval bir kavis vermeniz gerekir bu kaşa verilen yuvarlaklık hatlarınızın köşelerden oluşan sert görünümünü yumuşatır. Fondöteni farklı kullanmayı öğrenmelisiniz. Mesela; köşe bölgelerinize koyu renk fondöten diğer bölgelerinize bir ton açık renk fondöten sürebilirsiniz. Allığınızı yanağınızın alt kısmından başlayarak yukarıya doğru yayın. Allığınızı aynı zamanda sadece çenenizin hemen üstünden sürerseniz yüzünüz olduğundan uzun görünecektir. Dudaklarınıza koyu renk dolgunluk verecek rujları tercih edin. Dudak kaleminizi sürerken dudaklarınız inceyse daha dışarıdan sürüp dolgun görünmesini sağlayın.
ilovehuni88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:08.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1