Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Ekonomi (https://www.biricik.gen.tr/ekonomi/)
-   -   Favori oyunlarınız (https://www.biricik.gen.tr/ekonomi/39148-favori-oyunlariniz.html)

jioptret 10/12/2022 22:11

Favori oyunlarınız
 
Hiç Counter-Strike oynadınız mı? Orijinal oyundan bahsetmiyorum, modern güncellemelerden ve eklemelerden bahsediyorum. Neden bahsettiğimi biliyorsunuz: tüm farklı silah türleri, haritalar ve karakterler. Herkes oynuyor, siz hiç oynadınız mı? Eğer oynadıysanız, kostümleri ve kılıfları hızlı bir şekilde nereden alabileceğiniz konusunda bir tavsiyeniz var mı? Pazar yerlerine bakıyorum ama hepsi biraz kafa karıştırıcı.

archybows 10/12/2022 23:09

Oyunu seviyorum ve yıllardır oynuyorum, ancak beni her zaman rahatsız eden bir şey kişiselleştirme eksikliğiydi. Diğer oyuncular arasında öne çıkmak için kostümler ve kılıflar satın almayı seviyorum, ancak hiçbir zaman para harcamamı sağlayacak kadar benzersiz veya ilginç bir şey olmadı. Ancak, bu siteyi yeni buldum: https://bloodycase.com/tr/giveaways ve her şeyi değiştirdi! Artık en sevdiğim silah bir ejderhaya benziyor! Ve en sevdiğim silahım bir dinozora benziyor! En sevdiğim tabancamın gözleri var! Olasılıklar sonsuz!

anthonydrowow 10/12/2022 23:53

Harika bir yazı! Counter-Strike'ı seviyorum ve satın almak için kostümler ve kılıflar sunan bir site gördüğüme sevindim. Şimdiden birkaç kostüm satın aldım ve zaman geçtikçe başka hangi yeni kostümlerin çıkacağını görmek için sabırsızlanıyorum.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.