Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Sms Onaylama Sitesi (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/10393-sms-onaylama-sitesi.html)

creeper123 21/02/2020 06:26

Sms Onaylama Sitesi
 
Tek Onay; Sosyal Medya hesaplarınız ve mail adresleriniz için mobil onaylama sistemidir. Türkiye dahil 70+ ülkeden en düşük fiyatlarla sanal numaralara Sms Onaylama Sitesi mesajları alma olanağı sağlar. Hızlı servis ve ekonomik fiyat alternatifleri ile Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp Sanal Numara, Viber, Telegram, Gmail, Yandex ve sayamadığımız bir çok hizmetler +70 den fazla ülke alternatifi ile sizleri bekliyor.

Tekonay; en düşük fiyatlarla sanal numaralara SMS mesajları alma olanağı sağlar.

Sanal bir numarada SMS almak tamamen otomatiktir, bu nedenle hizmetlerimizin maliyeti minimumdur ve SMS alımının hızı maksimumdur.

Shopier modül entegresi ile kolayca bakiye yükleyebilir ve 7/24 işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aldığınız numaraya 20 dakika içinde doğrulama kodu gelmez ise bakiyeniz iade edilir.

Numara alma işleminden sonra ilgili sosyal medya hesaplarınızda numarayı onay için kullanmadığınız takdirde manuel iade işlemi yapabilirsiniz. Siparişi iptal ettiğinizde bakiyeniz otomatik iade edilir.

+50 fazla servis ve +70 den fazla ülke alternatifi ile geniş ürün yelpazesi ve 0,25 tl den başlayan fiyat garantisi ile mobil onay almak artık çok ekonomik.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.