Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   The Lost Room İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1075-lost-room-izle.html)

tamerbaba66 22/11/2015 02:00

The Lost Room İzle
 
En acayip konulu diziye hoşgeldiniz The Mentalist izle dizisi tam size göre muhakkak izlemelisiniz. The Mentalist dizisini sitemizden izleyebilirsiniz ve kesinlikle tavsiye ettiğimiz birkaç diziden biridir.İmdb den 8.1 puan alabilmiş kaliteli bir dizidir. Dizinin başrolünde Patrick Jane karakterini Simon Baker oynamaktadır. The Mentalist: İnsanların düşüncelerini giyimlerinde hal, hareketlerinden okuyabilen Patrick Jane televizyonda yayınladığı zihin okuma şovlarına devam ederken bir gün evine geldiğinde karısının ve çocuğunun öldürüldüğünü görür bu manzara onu çok derinden etkilemiştir ve hayatı bu günden sonra değişir. Kalifornia cinayet bürosunda bir cinayet ekibine dahil olur ve yeteneklerini suçluları yakalamak için kullanır ve tek amacı karısı ve kızının katilini bulabilmektir. Katilin ise Patrick Jane için özel planları vardır. Bu diziyi sitemizden eksiksiz izleyebilirsiniz. http://www.dizivia.com/dizi/yabanci-.../the-mentalist için bu adrese geliniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.