Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23/11/2015   #1
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Yaş: 33
Mesajlar: 846
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Yabancı Dizi İzle

Yabancı Dizi İzle
Yabancı diziler günümüzün en çok izlenen dizileri haline gelmiştir.Bunun başlıca sebepleri 2 ye ayrılır bunlardan biricisi kalitesiz türkçe dizilerdir 2. si ise son yıllarda lost dizisi ile birlikte yükselişe geçen yabancı dizilerdir.Bu iki unsur ön plana çıkmıştır ve birazdan bu iki unsura değineceğiz Öncelikle kalitesiz türk dizlilerini incelersek.Yeşilçamdan sonra başlayan bir zincirleme televizyon sinsilesi diyebiliriz kısaca.
Kaliteden yoksun tamamen içeriğe dayalı dizilerdir. Duyguların ön planda tutulduğu özellikle son yıllarda entrikalar üzerine kurulu yok tecavüz olayları , yok aşk entrikaları vs. üzerine kurumuş bir dizi sektörüne sahibiz insanlarımız bu olaylardan piskolojik olarakta çok etkileniyor buda ayrı bir zararıdır türk dizilerinin. Oysaki dizilerin toplumu iyi yönlendirmesi gerekir en azından türkçe dizilerde böyle olmalı diye düşünüyorum çünki kaliteden ödün veriyoruz madem faydalı olalım.
Yabancı dizi izle' ye gelecek olursak evet dediğimiz gibi yabancı diziler son yıllarda mükemmel diyeceğimiz seviyede the walking dead örnek verilebilir ben son yıllarda bu diziyi takip ediyorum gerçekten efektler olarak mükemmel buluyorum. Herşey var dizi içinde biliyorumki efekt ve izlenirlik olarak the walking dead ilk 10 a bile giremeyebilir. Buda bize yabancı dizi sektörünün ne kadar ilerlemiş olduğunu gösteriyor. Tek sıkıntı çeviri olarak yayınlanması oluyor yabancı dizilerin bunuda profesyonel kadromuz ile hd yabancı dizi izleme keyfini size sunuyoruz. dizi10.com olarak size bu makaleyi hazırladık umarım beğenir ve sitemize gelip yabancı dizileri bizim sitemizden takip edersiniz.
tamerbaba66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:03.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1