Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Revolution İzle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1204-revolution-izle.html)

tamerbaba66 26/11/2015 02:47

Revolution İzle
 
Revolution İzle
Forumlar için hazırlanan tanıtım yazılarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün sizlere Revolution dizisi hakkında bilgi vereceğiz. Dizimiz 2012 yılında yayınlanmaya başlamıştır. Dizi konusu ise aşağıdaki gibidir.
Revolution 15 yıl önce çalışan bütün teknoloji çalışmaz hale gelmiş bilgisayarlar , arabalar çalışmamaya başladı. Tüm evrende elektrikler kesilmiştir.insanlar bu hayatı yaşamakta zorlanmış Düzenin kaybolmasıyla savaş casusları dünyaya hakim olmaya başlamış.Revolution dizisi Matheson ailesinin yaşamına anlatıyor. Onların elinde 15 yıl önce neler olduğunu keşfetmelerine yarayacak bir anahtar var. Sadece neler olup bittiğini öğrenmeyecekler, aynı zamanda bu tuhaf olayı tersine çevirme şansları da var. Ama ellerindeki bu gücü ele geçirmeye çalışan bir sürü düşman grup da var. Charlotte Matheson bir yandan da amcasını ve kaçırılan kardeşini arıyor.
Revolution izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İyi seyirler. http://www.dizi10.com/kategori/yaban...ler/revolution izlemenin adresine hoşgeldiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.