Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19/12/2015   #1
 
Üyelik tarihi: Jul 2015
Yaş: 34
Mesajlar: 91
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Dirençli Dayanıklı Ürünler

Dirençli Dayanıklı Ürünler
Çoğu tüketim ürünün önceliği kalitesi ve uzun soluklu kullanımıdır. Bazı ürünler dayanıklılıkları yanında istenileni verebilen olması ile ön plana çıkmaktadır. Apameya tarafından üretilen ürünler arasında her biri öncelikle kalite ve kullanım açısından değerlendirilir ve sonrasında müşteriye sunulur.
Teflon boru olarak tabir edilen boru türleri birçok etkene dayanıklılığı nedeni ile tercih edilmektedir. Kullanım alanı doğrultusunda basınca dayanıklı olması ve aynı zamanda direnç konusunda büyük etki gösterebilmesi nedeni ile tercih edilen bu boru türüdür. Bu ürünün yanı sıra PTFE çubuk Apameya tarafından sunulan ve sanayi ortamında kullanılan tüm kimyasal ürünlere dayanıklılığı ile tercih edilen en iyi malzemelerden biridir. İçeriğinde flor bulunan bu ürünün yüzeyi kaygan olması nedeni ile üzerinde hiçbir şeyi barındırmaz ve yapışmaz. Ayrıca elektrik bulunan ortamlarda izalasyon malzemesi olarak kullanılabilmektedir. Yanmayan ve neme dayanıklı olan bu ürün sayısız yerde kullanılabilmektedir. Sıcak ortamlarda çalışılırken kullanılan malzemeler oldukça önemlidir. bu konuda en dayanıklı ürünlerden biri olarak kabul edilen teflon levha ve çubuklar kaygan bir yapıya sahip olduğu gibi yapışmama özelliğine sahiptir. Sürtünme kat sayısı oldukça yüksek olması nedeni ile kolay kolay aşınmaz ve hiçbir hava koşulundan etkilenmeyerek uzun süre kullanım sağlanabilmektedir. Özellikle sanayi de makine yağı kullanılan ve yağlama durumunun sıkıntılı olduğu bölümlerde teflon levha rahatlıkla tercih edilebilmektedir.
Apameya tarafından sunulan bu ürünler son kalite ile üretilmekte ve tamamen müşteri memnuniyeti odaklı olarak kullanıcılarına sunulmaktadır.
seoaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:53.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1