Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Türkiye'nin Dijital Haber Platform Sitesi (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/15064-turkiye-nin-dijital-haber-platform-sitesi.html)

absent722 26/03/2021 22:54

Türkiye'nin Dijital Haber Platform Sitesi
 
Exxen ile Yeni Dijital Dünyaya Merhaba Deyin

Birçok hayata ve maceraya tanık olabileceğiniz Exxen izle seçeneği ile yeni bir dünyaya kapı açan exxen programlarına merhaba deyin. Platform içerisinde her yaşa ve her zevke değinebilecek çeşitli dizi, film, program ve haberler bulunur. Konuşanlar exxen izle seçeneği ile başka bir yerde yayınlanmayan ve yalnızca exxene özel olan tüm bölümleri bir arada izleyebilirsiniz.

Exxen İçeriği

Dünyada konuşulan olaylar, Türkiye de gün ve hafta içerisinde gelişen durumlar, borsa ve finansa dair her şeyi Exxen son dakika haberler içinde bulabilirsiniz. Exxenim, kişiye özel programlar ile keyifli dakikalara eşlik eder aynı zamanda çocuklar için özel olarak hazırlanmış ve yayınlanmış animasyonlar ile eğitici içeriklere de ev sahipliği yapar.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.