Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17/04/2021   #1
 
Üyelik tarihi: Aug 2019
Yaş: 41
Mesajlar: 838
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Teknoloji ve Oyun Haberleri

Günümüzde sosyal medya farklı nedenler yüzünden kullanılmaktadır. Kimileri sosyal medyayı iletişim amaçlı olarak değerlendirmektedir. Yakınları ile bu tür alanlardan iletişim kuranların sayısı azımsanamayacak kadar fazladır. Ünlüleri ya da merak ettiği yaşamları takip etmek için de sosyal medyada aktif olan kişilerin sayısı da yüksektir. Bir kısım insan ise ilgilendikleri alanlardaki haber başlıklarına sosyal medya üzerinden erişim sağlamaktadır.
Eski zamanlarda televizyonlar haber kaynaklarının en önemlileri olarak değerlendirilmiştir. Zamanın ilerlemesi ile birlikte insanlar teknoloji haberleri olsun diğer güncel haberler olsun sosyal medya üzerinden temin eder olmuşlardır. Bu durumun ana nedeni ise hızdır. Üstelik istenen her yerden haberlere erişim şansı da bulunmaktadır. Tabi sosyal medyadaki haber kaynaklarına özen gösterilmesi buradaki en önemli konulardan biridir. Çünkü bir kısım haber kaynağı güvenilir olmadığından kaosa neden olma ve kafaları karıştırma neticelerine yol açabilmektedir.
Oyunlarda Son Güncellemeler
Merak edenler ya da ilgilenenler için oyun haberleri de alternatif sosyal medya kanalları üzerinden değerlendirilmektedir. Bir oyunun temin edilmesi demek her daim aynı şekilde o oyunun değerlendirilebilmesi demek değildir. Çünkü oyunlar belirsiz zaman dilimlerinde güncellenmektedir. Güncellemeler kimi zaman yeni bir alanın elde edilmesine kimi zaman teknik sorunların giderilmesine yaramaktadır. Oyunun otomatik olarak güncellenmesi sorunsuz şekilde tamamlanmaktadır. Haberler üzerinden ise hem güncelleme nedenini hem de içeriğini net bir şekilde bulmak mümkündür.
drminter isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:37.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1