Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Miami Sahilleri (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1622-miami-sahilleri.html)

tamerbaba66 09/01/2016 03:42

Miami Sahilleri
 
Miami sahillerini sizler için araştırıyoruz. Miaminin en güzel yerleri sahilleridir sahilleri ile meşhurdur. Herkesin buralara gitme hayali vardır ve bencede herkes yani imkanı olan herkes gitmelidir. Miami aslında herkes sanalda olsa gitmiştir. Gta vice city oynayan gençlik bunu çok iyi bilir. Vice city de azmı miami sahillerinde dolaşıp mayolu kızları öldürdük taramalı ile çocukluğumuz miamideki club larda geçti. İşin şakası bir yana dünya üzerinde görülmesi gereken yerlerin başlarında gelen bir yerdir. Sizler için miami nin en farklı yerlerini bulup tanıtacağız eğer oralara giderseniz yabancılık çekmeyiniz ve daha çok aktivitede bulunabiliniz diye. Sizlerde sitemizi takip ederseniz bizleri çok sevindirirsiniz. Teşekkürler iyi geceler herkese.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.