Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Teknolojik Gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/1636-teknolojik-gelismeler.html)

tamerbaba66 09/01/2016 04:22

Teknolojik Gelişmeler
 
Yeni blog açmış blunmaktayız sizler için yani ziyaretçilerimiz için bu hizmeti her zaman vereceğimizin müjdesini öncelikle sizlere verelim. Sizlerden tek istediğimiz sitemize sahip çıkmanız hep beraber bu güzel blogu adam edelim ve güzel bir aile ortamı yaratalım. Seviyeli yazılarımızla sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. En kalite site olarak sizlere hizmet vereceğimize söz veriyoruz. Şimdi nihayi amacımıza gelelim tabiki başlıkta olduğu gibi sizlere birsürü teknolojik gelişme sunacağız teknoloji diyince sadece aklınıza saçma sapan telefon du bilgisayardı gelmesin daha derin düşünelim yapılan deneyler ve büyük gelişmelerden söz edeceğiz şimdilik herkese iyi akşamlar görüşmek üzre baba yazılarda. Teknolojik gelişmeler devam edecek.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.