Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   İnstagram uygulamaları (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/2333-instagram-uygulamalari.html)

Xenopss 28/02/2016 14:12

İnstagram uygulamaları
 
Web site adresi: Instagram Takipçi Hilesi - Instagram Beğeni Hilesi Arttırma Kazanma
Web site konusu: İnstagram takipçi hileleri - instagram beğeni hileleri

İnstagram hayatımıza öyle çok yenilikler katıyor ki... Etki dostlarımızı bulabilmemize vesile oluyor kurumsal - ticari hesapların instagram üzerinden daha fazla ürün satabilmesine olanak tanıyor. İnsanın kendine olan özgüvenini arttırabiliyor. Dertleri, sıkıntıları olduğunda instagramda güzel içerikler takip ederek daha çok mutlu olabilir. Bu unsurların tamamı instagramı yararlı kılan faktörlerden.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...d3390783b9.jpg

İnstagramda resim ya da kısa video paylaşan kişiler bu resim ve kısa videoları konularına uygun etiketlerle paylaşarak daha fazla kişinin görmesine olanak sağlamış oluyor. Güzel bir ev görüp fotoğrafını çeken bir kişi #ev etiketiyle paylaştığında bu kategoriyi gezen kişilerin fotoğrafını görmesine imkan veriyor. Fotoğrafı gören kişi de paylaşan kişiyi takip ediyor ya da fotoğrafı beğenebiliyor. Bu da instagram hesaplarının prestijlerinin artmasını sağlıyor. Tabi bunun daha kolay bir yöntemi var. Bu da instagram takipçi hilesi ve instagram beğeni hilesi gibi uygulamalar. Bu uygulamaları instahilecim.com 'da bulabilir, instagram takipçi hilesi ve instagram beğeni hilesi ile hesabınızın prestijini arttırarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.