Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28/03/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Dec 2015
Yaş: 34
Mesajlar: 95
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Filo Kiralama Sitesi

Site Adresi: http://turent.com.tr/
Açılış Tarihi: 3 yıl 5 Ay
Kullanilan Yazilim:Wordpress
Tanitim Yazisi:
Operasyonel bir şekilde filo kiralama, isterseniz 12 aydan başlayarak 48 aya kadar faydalanabileceğiniz gerçekten çok uzun dönemli olan araç kiralama hizmetidir diyebiliriz. Kiralama süresince sizlere araç ya da araçların kullanımı ile ilgili riskler yani ikinci el değeri, yatırım riski, aşınma payı gibi aracın mülkiyetine sahip olan firma sahibine ait olacaktır. Sizler ise satın alma maliyetinden biraz daha tasarruf etmenin fırsatı ile bunun yanında da periyodik bir bakım hizmetleri, hasar onarımları, yedek araç hizmeti, vergi ödemeleri, sigorta/kasko giderleri ve lastik değişimi gibi hususları tamamen firmaya devretmenin konforunu yaşayacaksınız. Bu durumda sizlerin ya da firmanızın gerçekten çok işinize yarayacaktır.

Bu işten artmakta olan zamanınızda işinize ayırabilirsiniz.
Filo kiralama işi tam olarak, şirketinizin binilecek olan araçlarını satın alma yerine, çok uygun fiyatlarda ve koşullarda aynı zamanda da uzun süreli kiralayabileceğiniz bir hizmet paketi diyebiliriz. Filo kiralama hizmeti sayesinde şirket sizin sermayenize bağlanmadan, araçlarının aynı zamanda 2. el satış konusu ile ilgilenmeden ve de satın alma gibi finansmanlar ile uğraşmadan çok ekonomik ve etkin bir seçenek sunmakta olan fırsattır.

Bunun bunların yanı sıra, sigorta, plaka tescili, vergi, bakım ve onarım gibi emek ve zaman gerektiren bütün operasyon şeklinde olan işlerin yönetimi de kiralama olarak verilen hizmetin içindedir. Sizlerin sadece bir araca bile ihtiyacınız olduğu durumda filo kiralama sayesinde satın alma işinden sizi kurtarır. Sizlerde araç kiralamak istiyorsanız http://turent.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Seomaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:11.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1