Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Medikal Sağlık ürünleri soylusaglik.com (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/2560-medikal-saglik-urunleri-soylusaglikcom.html)

kombici 11/04/2016 16:13

Medikal Sağlık ürünleri soylusaglik.com
 
Eczalık sektörüyle henüz ortaokul yıllarımda 1988 yılında usta çırak ilişkisi içerisinde tanıştım. Daha sonra 2001 yılında “ecza depoculuğu” ile bu sektörün farklı bir boyutunda yaklaşık 10 yıl çalıştıktan sonra; siz değerli eczacılarımıza medikal malzeme ürünlerini doğrudan temin etme; hızlı, ve güvenli bir şekilde hizmet verme hedefiyle 2011 yılında Soylu Grup sağlık ürünleri Ltd. Şti. Olarak Kütahya’da hizmet vermeye başladık.?

Soylu Sağlık ailesi olarak, her geçen gün daha fazla eczacımıza ulaşarak hizmet ağımızı, ticaretimizi ve dolasıyla pekişen dostluklarımızı hizmet odaklı satışla taçlandırmak bizi çok memnun etmektedir. Küçük ama dev bir kadroyla her zaman siz değerli müşterilerimizin bir tık ötesinde bir telefon mesafesindeyiz. Soylu Sağlık her zaman siz değerli müşterileriyle var olmuş ve sizlerle ticari yaşamına devam edecektir.tıbbi cihazlar

Soylu sağlık olarak sitemizde Medikal, sağlık ürünleri ve tıbbi cihaz lara toptan ve perakende olarak ulaşabilirsiniz


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.