Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19/05/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Hizli film izlemenin keyfi

İnternet üzerinden film izlemek artık günlük hayatın bir parçası haline gelmiştir. En yeni filmleri bekleyen film severler bu siteler arasında dolaşırken, aynı filmleri görmek istemezler. Hızlı Film İzlesene sitesine gir ve film izle böylece en son filmleri yakalama şansını elde et. Son zamanların en başarılı aksiyon filmlerini hem Türkçe dublaj, hem de altyazılı olarak bünyesinde bulunduran site, teknik altyapısının kaliteli olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Her tür film oynatıcıya sahip seçenekleriyle isteyen herkes bilgisayar ya da tabletinde filmleri rahatça izleyebilir. En çok izlenen filmler listesine göz atarak, en çok yorum almış filmler hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Tam 40 kategoride 6000 üzerinde film barındıran site şimdiden Türkiye’deki film sitelerinin önüne geçmeye başlamış durumdadır.
Şu ana kadar 2 serisi çekilen Jarhead filminin beklenen devam filmi Jarhead 3 nihayet çekildi ve Hızlı Film İzlesene sitesinde yayınlanmaya başladı. Aksiyon ve savaş filmlerinin en güzel örneklerini yayınlayan sitede hd film izle ve kendini sinema salonundaymış gibi hisset. Jarhead 3 filmi savaş ve aksiyon sahneleriyle dolu bir macera filmi olma özelliğini taşımaktadır. Genç ve dinamik kadrosu, başarılı bir yönetmenlik çalışmasıyla oldukça ilgi görmektedir. Bir grup denizcinin inanılmaz macerasını anlatan filmde, düşman güçlerinden gelen ani bir saldırı sonrası sonucunda, Ortadoğu bölgesinde bulunan ABD Elçiliğini korumak zorunda kalan askerlerin hikâyesi oldukça hareketli bir sinema diliyle anlatılmaktadır. Sitede en son eklenen filmler kategorisi, en çok izlenen filmler bölümü ve en çok yorum almış olan filmler kısmı da yer almaktadır. Bu muhteşem film sitesinin sizlere sağladığı bir diğer hizmet de oyuncu kategorisine sahip olmasıdır. Bu kategoriye tıkladığınız zaman sinema dünyasının en popüler oyuncularının isimlerini görebilir ve bu isimlere tıkladığınızda oyunculara ait filmleri bulabilirsiniz. Jarhead 3 ve bu türdeki filmleri takip etmek için hemen siteye giriş yapabilirsiniz.
Hızlı Film İzlesene sitesi sadece Türkçe duymak isteyenlere değil, filmleri orijinal diliyle izlemek isteyen sinemaseverlere de hitap etmektedir. Türkçe altyazılı film izleyerek sevdiğiniz aktörlerin orijinal dillerini duymak istiyorsanız, hemen siteye giriş yaparak filminizi seçebilirsiniz. Zor Saatler filmi de macera, gerilim türünün son yıllardaki en iyi türlerinden biri olarak sitede yer almaktadır. Başrollerini Chris Pine ve Casey Affleck’in oynadığı filmde sahil güvenlik tarihindeki en büyük ve zorlu gemi kurtarma operasyonunun hikâyesi oldukça gerçekçi ve sinematik bir dille anlatılmaktadır. İnternet sitesi hem ses, hem de görüntü kalitesi açısından oldukça yüksek bir ayarda hizmet vermektedir. Bu sayede evinizde sinema keyfi yaşayabilir ve film izleme zevki tadabilirsiniz. Komediden, maceraya, müzikalden savaş filmlerine, korku ve gerilim türünden Avrupa filmlerine kadar her zevke hitap filmler, sitede günlük olarak devamlı yenilenmektedir.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:32.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1