Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Defineci forum siteleri (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/2867-defineci-forum-siteleri.html)

Xenopss 01/06/2016 22:11

Defineci forum siteleri
 
Web site adresi: Definesohbeti.com
Web site konusu: Define sohbet sitesi - Define işaretleri

Merhabalar define bulma, define arama yöntemleri konularında arayış içerisindeyseniz define arama, define bulmanıza yardımcı olacak makalemizi sizler için yazıyoruz. Öncelikle define bulmak için define arayacağınız arazinin uygun yapıda olması gerekir. Define hangi arazide bulunur? Define aranacak arazi nasıl olmalıdır? Öncelikle bu sorunun cevabını vermemiz gerekiyor. Define bulmak için gerekli arazi yapısı şu şekilde olmalıdır

https://i0.wp.com/www.definesohbeti....e-.jpeg?zoom=2

Define Aramak İçin Arazi Yapısı
  • Define aranacak arazide yaşamaya yetecek kadar su olmalıdır. (Suyun olmadığı yerde yaşam olmaz)
  • Define aranacak arazi tarım açısından elverişli toprağa sahip olmalıdır.
  • Define aranacak arazide antik yerleşme kalıntıları bulunmalıdır.

Bu üç unsur define aramak için çok önemlidir. Eğer bu 3 unsurdan bir tanesi dahi eksikse o bölge define arayabilmek için elverişli bir bölge değildir. Antik kalıntılar, çukurlaşmalar, kaya figürleri, mıcır kalıntıları, otların durumu, yüzeylerdeki dalgalanmalar define arayan kişiler için birer işarettir. Defineciler en önemlisi define işaretleri ile ilgilenirler. Ve bu işaretlere bakarak definin olup olmadığını anlayabilirler.

Define nasıl bulunur? Define nasıl aranır? Define bulma araçları, define bulma ekipmanlarına yönelik daha geniş bilgileri, define işaretleri ile ilgili ipuçlarını define sohbet sitesi definesohbeti.com üzerinden inceleyebilirsiniz. Define sohbet sitesine basit bir şekilde mail adresiniz ile kayıt olarak define ile ilgili bildiklerinizi, define aramaya yönelik önerilerinizi, görüşlerinizi diğer üyelerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Define Sohbeti.Com, Definecilere Bilgiler Sunan Forum Sayfamız


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.