Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Tubidy ücretsiz mp3 indir müzik indir (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/3161-tubidy-ucretsiz-mp3-indir-muzik-indir.html)

hitmuzik 01/08/2016 12:10

Tubidy ücretsiz mp3 indir müzik indir
 
Tubidy ile cep müzik indir tubidy nedir sorusuna tubidy bir mp3 indirme sitesidir tubidy internet otamından video sitelerinden çektiği şarkıları mp3 olarak indirilmesine yarayan web sitesidir.
Burada bahsetmiş olduğumuz mp3 indirme sitesi ise sadece soundcloud müzik platformundan müzikleri çekip mp3 formatinda indirmek için birebir.


Tubidy cep müzik android telefonlar için play store'da yayınlandı yani uygulamayı playstoreden indirip ücretsiz olarak 3 ay kullanabileceksiniz tabi bu işin kolay yanı ücretsiz olarak kullanmak en mantıklısı yani tubidy'in sitesi mobil uyumlu ve rahatça cep telefonunzdan kullanıp mp3 indirebilirsiniz.[/COLOR]
Şimdi sizlere vericeğim ücretsiz bir site daha bu site ise soundcoud'tan müzikleri çekip hızlı ve ücretsiz olarak mp3 formatında indirmenizi sağlıyor. Tüm dünya dj'lerinin kullandığı en büyük müzik sosyal ağı diyebiliceğimiz soundcloud da sadece remix şarkılardan oluşmayıp güncel mp3ler de cep telefonuna indirip bulabilirsiniz buda demek oluyorki youtubede bulucağınız müzikleri bu platformdada bulabiliceksiniz.
Soundcloud mp3 free download soundcloud müzik indir için web sitesi ariyorsanız yazımız üzerindeki bağlantılardan bu websitesine ulaşabilirsiniz soundcloud downloader.
Tubidye cep 3 ay sonra ücret ödemektense kullanmanızı tavsiye edeceğim site tubidy.xyz sitesidir. %100 mobil uyumlu websitesi ile cep telefonuna tabletinize bilgisayarınıza ücretsiz ve hızlı bir şekilde mp3 indirmek çok kolay dilerseniz kendi listenizide oluşturabilirsniz.

Electro house techno edm deep deephouse gibi daha adını yazmadığım bir çok müzik remix versionları ile ilk buradan bulup indirebilirsiniz çünkü djler yaptıkları remixleri ilk önce soundcoud platformunda paylaşıyor ve sizede kolayca indirmek ve dinlemek kalıyor.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.