Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08/08/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Mobilya alımında dikkat edilmesi gerekenler

İnsanların en büyük ihtiyaçları arasında yer alan mobilyalar günlük hayatımızda büyük bir yer tutmaktadır. Dünyada mobilya sektörü her geçen gün büyümektedir. İnsanların alım gücü arttıkça mobilya sektöründe de yeni yeni modeller en son trend ürünler birbiriyle yarışır hale gelmiştir. Ülkemizde mobilya sektörü çok ileri düzeydedir. Eskiden ithalat yapılırken şimdi pek çok ülkeye ihracat yapılmaktadır.

Ülkemizdeki mobilyalar kaliteli ve çok ekonomik olmalarıyla ön plana çıkmaktadır. Mobilya sektöründe yaşanan hareketlilik ikinci el mobilya sektörünü de canlandırmaktadır. Maddi durumu çok iyi olmayan kişiler, öğrenciler, memurlar, bir eşyası eskidiğinden yerine ekonomik başka bir mobilya almak isteyen kişiler bu sektörden en çok faydalananlar arasında yer alır. İkinci el mobilya içersinde sıfır ürünler bile bulmak mümkündür. Örneğin ataması olacak bir memur yeni aldığı eşyalarını taşımak yerine satmayı tercih edebilir çünkü taşıma maliyeti vardır. bunun yanı sıra taşınma sırasında eşyalarınız yeni alınmış olsa bile çok yıpranabilir. Kimi memurlarda bunlarla uğraşmak yerine gideceği yerde sıfır ürün alıp elinde bulundurduğu belki yeni belki kullanılmış ürünleri ikinci el mağazasına satarak değerlendir. Bu ve benzeri durumlar nedeniyle ikinci el mağazalarında çok fazla ürün çeşidi vardır. Bu mağazaları gittiğiniz hiç zorlanmadan kendinize uygun ürünü bulup çok ekonomik fiyatlara satın alabilirsiniz. Aynı şekilde elinizden çıkarmak istediğiniz bir ürün varsa da bu mağazalarda piyasa değerinde satıp tasarruf edebilirsiniz. İkinci el eşya alanlar bir takım şeylere dikkat etmelidir.

Bunların başında mobilyanın kalitesi gelir. Mobilyanın kaç yıllık olduğu, ne kadar kaliteli olduğu ve değerinin doğru belirlenip belirlenmediği çok önemlidir. Doğru bir alışveriş yaptığınızda ikinci el eşya almak çok avantajlıdır. Size çok büyük tasarruf sağlar.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:41.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1