Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17/08/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jul 2016
Mesajlar: 114
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Hamilelik Belirtileri Ve Gebelik Belirtileri Hakkında Detaylı Bilgilendirme

Her bayanın hayatı boyunca yaşayacağı en güzel anlardan birisi hamilelik süresidir. Kadını kadın yapan ve doğurganlık özelliğini ortaya koyan bir yaşam düzenidir. Peki bayanlarımız hamilelik belirtileri olarak görülen belirtiler nelerdir neler yaşandığı zaman hamile kaldığını anlar bunlar hakkında biraz bahsedelim. Bir bayan ilk defa hamile kalıyorsa ilk başlarda hamile olduklarını anlayamazlar. Ama detaylı bir bilgiye sahip bayan ise hamile olduğunu farkeder ve o mutlu anı çok güzel yaşayabilirler.Gebelik belirtileri olarak ilk belirti ise adet gecikmesi olarak bilinmektedir. Adet gecikmesi veya adet yaşamaması hamile olduğunun bir kanıtı olabilir ama maalesef kadınlarda yaşanan psikolojik sorunlarda adet gecikmelerine sebep olabilir.

Adet gecikmesi belirttiğimiz gibi her ne kadar gebelik belirtileri olarak bilinse de belirttiğimiz sadece gebe kaldığınızı göstermez. Kesin olarak hamile kaldığını öğrenmek isteyen bayanlar mutlaka kan testi veya idrar testi yaptırmak zorundadırlar. Bu testleri yaptırmak için uygun zaman ise adet gecikmesinden sonra ki ikinci haftada testleri yaptırmak kesin sonuçları ortaya koymaktadır.

Siz değerli hanımefendiler sizlerde bu belirtiler hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız mutlaka aşağıda ki siteyi takip etmenizi ve detaylı bilgiler almanızı tavsiye ediyorum. Site adresimiz: http://www.hamilelikbelirtilerix.com sitemize uğramanızdır. Sitemiz hamilelik konuları , sağlık konuları, güzellik ve bakım üzerine bir çok yazı ve makale bulunmaktadır. Ayrıca uzman doktorlarımıza sorularınızı ileterek aklınıza takılan tüm soru ve sorulara cevap bulabilirsiniz.
ahmetcamli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:17.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1