Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05/09/2016   #1
 
Üyelik tarihi: May 2016
Yaş: 37
Mesajlar: 174
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Özge Oğuzhan Hocamızın Başarı Anlayışı

Online sistemler ile öğrencilerin dillerine daha fazla hâkim olmalarını sağlayan uygulamalar kullanılabilir. Öğrencilerin ilgilerini çeken kanallar üzerinden eğitimin desteklenmesi daha verimli sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Örneğin internet üzerinden verilen bir araştırma ödevi diğer ödev tekniklerine oranla daha büyük başarı sağlamaktadır. Özge Oğuzhan Hoca yaptığı yenilikçi uygulamalar ile öğrencilerine hem dersleri sevdirmekte hem de başarıyı yakalamalarını sağlamaktadır. Online testler, okuduğunu anlama ve soruların kökünü belirleme aşamasında yaşanan sıkıntılar özellikle sınav dönemlerinde ortaya çıkmaktadır.
Özge Oğuzhan hocamızın da belirttiği gibi eğitimde başarının sırrını çok uzaklarda aramadan çalışmaya odaklanmak en doğru seçenekler arasında yer alıyor. Araştırmacı bir zihniyet ile gelişen bakış açısı ve disiplinli bir çalışma temposu başarıyı da beraberinde getiren en önemli özellikler olarak sayılabilir. Bütün gün oyun oynayan ya da hiç kitap okumayan çocukların başarıyı elde etmek için sihirli bir değnek aramaları ne kadar anlamsızsa bu durumun aile tarafından da desteklenmesi aynı derecede anlamsız. Başarının sırrının inanarak çalışmak olduğu son derece açıktır. Bunu yapan öğrenciler akademik başarıyı elde edecektir. Eğitimde başarının yakalanması ile sosyal yaşamda başarının yakalanmasının aynı doğru üzerinde değerlendirilmemesi gerekmektedir. Gerçek bir hayat başarısı için gerekli olan şeyleri kişinin kendinin belirlemesi ve bu yolda ilerlemesi en doğru seçim olacaktır. Öğrenmek ve öğrenileni uygulamak arasındaki farkın erken yaşlarda fark edilmesi gençlerin hayatlarına diğer arkadaşlarına oranla bir adım önde başlamalarına neden olacaktır.
Özge Oğuzhan hocanın önerileri ve açtığı yolda ilerleyerek siz de başarıya kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun için disiplini elden bırakmamak gerektiğini asla unutmayın. Tüm önemli başarıların kararlı ve planlı bir çalışmanın ürünü olduğunu gözden kaçırmamak gerekmektedir. Hayatta kalmayı başarabilmenin en temel noktası sabırla ve asla yılmadan çalışmaya her alanda devam etmekle yakalanabilmektedir.
seoptimizas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:04.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1