Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Penguen okul gereçleri (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/3393-penguen-okul-gerecleri.html)

kombici 25/09/2016 13:04

Penguen okul gereçleri
 
Okul döneminin başladığı bu günlerde bizlerde penguen okul gereçleri olarak kurumsal kimliğimizi ortaya koymuş durumdayız. Sektörde uzun yıllardan beridir hizmetlerimizi sürdürdüğümüz için bir öğrencinin ve okulun neye ihtiyacı olabileceğini çok iyi biliyoruz bu yüzden de firma olarak okul ihtiyaçları noktasında her şeyi siz değerli öğrencilerimiz ve yöneticilerimize sunabiliyoruz. Biliyoruz ki eğitim her şeyin başında geliyor bu yüzden de eğitiminiz esnasında en konforlu şekilde faydalanmak isteyeceğiniz okul sıralarına ihtiyacınız var. Üretimini yapmış olduğumuz okul sıralarımız sayesinde konforlu ve rahat bir sıraya kavuşabiliyorsunuz. Hizmetlerimiz arasında yalnızca okul sırası bulunmuyor bunun yanı sıra ofis gereçleri kitaplık,koltuk, yazı tahtaları ve levhaları gibi bir çok yeniliği sizlere sunabiliyoruz.

Amacımız her öğrencimizin en rahat bir şekilde eğitim hayatına devam edebilmesi. Normal olarak günün 5-6 saati okul sıraları üzerinde geçiyor ve bu sıraların konfordan uzak olması demek aynı zamanda iyi bir çalışma ortamı olmaması demek. İster özel okul ihtiyacınız için sıralarınızın tamamını isterseniz de ofisiniz için güzel bir çalışma masası. Online sipariş seçeneğimiz sayesinde nerede olursanız olun hazırlamış olduğumuz sıralarımız sizlere hızlı bir şekilde ulaşacaktır. İsterseniz okulsiralari.org sitemizden ürün katologlarımızı da detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bugüne kadar bir çok şehirde hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz. Referanslarımız arasında mutlu müşterilerimizi de görebilirsiniz.

www.okulsiralari.org

bilgi@okulsiralari.org


Mağaza:
Eski San. Böll. 1.Cad. No:16 KAYSERİ
Tel & Fax 0.352 320 24 06
Gsm: 0530 234 78 80

Fabrika :
Organize Sanayi Bölgesi Karpuz Sekisi mah. 6059 cad. no:10/C KAYSERİ

0.352 320 24 06 - 0.352 311 44 84


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.