Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Maçka Reklam - Paslanmaz Harf (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/3403-macka-reklam-paslanmaz-harf.html)

kombici 27/09/2016 02:08

Maçka Reklam - Paslanmaz Harf
 
1992 yılında kurulan Maçka Reklam, 25 yıla yakın bir süredir açık hava reklamcılığı sektöründeki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Kurulduğu ilk günden itibaren “Işıklı reklam ve kutu harf”, paslanmaz harf, imalatında uzmanlaşmayı ilke edinmiş Maçka Reklam, küçük, orta ve büyük ölçekteki tüm firmalara vizyonu doğrultusunda özenle hizmet vermektedir. İletişim çalışmalarının işletmeler için hayati duruma geldiği günümüz şartlarında, geçmişten kazandığı açık hava reklamcılığı tecrübesiyle müşterilerine profesyonel ve ulaşılabilir kurumsal kimlik çözümleri sunmaktadır.

Kutu Harf | Maçka Reklam


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.