Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16/05/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Hacamat Tedavisi İçin Meslek Eğitimi

Hacamat tedavisini duymayan yoktur. Hacamatta asıl olan bilgi, güven, samimiyettir. Hacamat sadece tıbbi bir müdahale değildir. Nebevi olduğunu kanıtlayan binlerce hasta vardır. Bu tedavi ile birlikte sağlığına tekrar kavuşan, yeni doğmuş bebek gibi olan insanlar hacamatın yararının farkına varmıştır. Hacamat tedavisi uygulamasının her kesime ulaşması için derin bir çalışma içindeyiz. Bu yüzden de Türkiye'nin neresinde olursanız olun, özel ders verebilmekteyiz.

Hacamat Kursu Amacı
Hacamat kursu vermemizin en büyük gayelerinden birisi her kişiye ayrı ayrı ulaşmaktır. Hacamat eğitimi verdiğimiz kişilere de gösterdiğimiz ilk şey samimi olma yoludur. İçten isteyerek, bilgi sahibi olunarak iyi bir hacamat tedavisi yapılabilir.

Güvenilir Hacamat Kursları
Günümüzde hacamat kursları para tuzağı olarak görülmektedir. Fakat dediğimiz gibi samimiyet, kurumun da gerçek olması bu tezi çürütmektedir. Bizler gibi profesyonel ekiplerce çalışan kurumlar, para amacı gütmez. İlk öncelik hacamat bilgisini en iyi şekilde tecrübelerle sabit insanlara aktarmaktır. Hacamat kursunda önemli olan bilgiyi verecek olan kursun gerçek kişilerden oluşması ve hacamat hakkında sizlere en ince ayrıntıya kadar her şeyi bire bir öğretmesidir.
http://hacamat-tr.com/
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:31.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1