Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   iğne oyası modelleri (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/4472-igne-oyasi-modelleri.html)

kombici 18/05/2017 15:15

iğne oyası modelleri
 
https://i.hizliresim.com/ldlZ5g.jpg


İğne oyası hakkında en güzel ve en yeni örnekleri sunan igneoyasi.org we sitesi hakkında genel tanıtım.
İğne oyası adına açılan diğer sitelerden farkımızın açık ve net ortada olduğunu söyledikten sonra sizleri en güzel iğne oyaları ile buluşturmak için sitemizin resimli anlatım bölümlerine bekliyoruz. İğne oyasında en önemli nokta modelin anlatımında bazı püf noktaların bilinmesidir. Aslına bakılacak olursa iğne oyasının zor ve karmaşık olduğu genel fikrini ortadan kaldırmak için sizlere yol göstereceğimizden emin olacaksınız. En güzel iğne oyaları 2017 yılında havlu kenarlarını süslediği kadar yazmalarda da varlığını gösterecektir. En güzel iğne oyaları içinde beyaz yazma kenarlarına yapılan modeller dikkatimizi çekiyor. Beyaz yazmalarda kendini daha güzel gösteren iğne oyalarında daha çok büyük ve göz alıcı modellerin kullanılması iğne oyasının en güzel sunumuna şahit olabilirisiniz. Beyaz yazmalarda kullanacağınız renklerin oldukça çeşitli olması renk uyumlarını daha kolay yakalamanıza ve yazmadan ziyada oyanın ön planda tutulması adına oldukça güzel bir seçim olacaktır. Beyaz yazmaların tek dezavantajı ise iğne oyasına verilen odağın ve küçük yanlışların bile anında kendini ele veriyor olmasıdır. İğne oyasına yeni başlanış olanlar için en güzel örnekler ise renkli yazmaların kenarlarını süsleyen küçük modellerimiz olacaktır. Küçük modellerde hataların göze çarpama olasılığı daha az odluğu gibi yapımını ve akıcılığı ile sizleri sıkmamakta kararlıdır. Sizlerin iğne oyası modelleri ile barışık olmanız adına yapımında bahsettiğimiz püf noktalara en göz alıcı modellerimiz eşlik edecektir. İğne oyası ile havlu kenarlarınızı süslemek istediğinizde ise havlu modelinize göre iğne oyanızı yapmanız daha yerinde bir davranış olacaktır. Önce el emeğinizi verdiğiniz modelinize uygun havlu modeli aramak sizleri daha çok yoracaktır. Havlu seçimizi yaptıktan sonra en güzel iğne oyası modeli için sitemize uğramanızı tavsiye ediyoruz. Geniş çaplı yaptığımız araştırmaların temel amacı iğne oyası modellerimizde çeşitliliğin sağlanmasıdır. İğne oyası yapımında dikkat etmeniz gereklerin beklide en önemlisi renk uyumunu yakalamanız olacaktır. İğne oyasında modelin kendini gösterebilmesi için renk uyumlarının sağlanmış olası gereklidir. Renk uyumu hakkında da sizler için hazırlamış olduğuz modellerimizin renklerine dikkat etmeniz yeterli olacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.