Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13/06/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2017
Yaş: 37
Mesajlar: 5
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Banko Tahminler


İddaa'da kazanmanın yolları çok kolay değildir. Bir çok değişkeni bir araya getirerek kuponlar hazırlanıyor. Bu da riski doğru orantı ile arttırıyor. Ancak iddaa'da elbette kazanç mümkün. İddaa'da kazanmak için iddaa ekleri yetersiz. Ekler çok fazla basma kalıp gidiyor. İki veya üç cümle ile maç yorumları yapılıyor. Kuponlar zaten standartları aşacak tarzda değil. İnternet üzerinde ücretsiz tahmin veren siteler son dönemin en gözdesi.

İnternet üzerinden tahminler ve kuponlar veren bankotahmin.org sitesi tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor. Siteye tabletten veya mobilden çok kolay erişim var. Mobilde sıfır reklam ile kasmadan sitede gezinebiliyorsunuz. Site üzerinden banko kuponlar sayfasına bakarak kuponlar hazırlayabileceğiniz gibi, kuponlarınıza maç arıyorsanız banko maçlar sayfasından da maç alabilirsiniz. İddaa için aradığınız her şeyi bir site karşılıyor da diyebiliriz. Site her gün güncelleniyor. En az 10 maç yorumu ve bir kaç kupon ile takipçilerinin karşısına çıkan siteyi takip ederek iddaa'da kazanmak mümkün.

Sitenin en fazla talep gören kuponları misli yani kasa kuponları. Kasa kuponları çok fazla rağbet görüyor ve oynanıyor. Kasa sistemi ile iddaa oynayan oyuncular bu kuponlar ile kasalarını iki veya üçe katlayabiliyor. Sitede ayrıca öğrencilere özel öğrenci kuponları ile sistem kuponları da yer alıyor. Bir çok farklı kitleye hitap eden tarzda bir site. Çok fazla basma kalıp işler yapmıyorlar. Farklılıklarla dikkatleri çekiyorlar. Hazır Kuponlar sayfasından da kazandırmasını biliyor. Bankotahmin.org sitesinden Banko Tahminler alabilir siz de kazanabilirsiniz.

İddaa tahminleri veren bir siteden daha ne beklenebilir ki? Maç yorumları, Banko Kuponlar veya iddaa yorumları. Hepsi tek sitede ve ücretsiz olarak veriliyor. Siz de hemen takibe alın.
seopti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:45.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1