Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Dudak Dolgusu Fiyatları Kaç Liradır? (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/4969-dudak-dolgusu-fiyatlari-kac-liradir.html)

kombici 20/06/2017 19:46

Dudak Dolgusu Fiyatları Kaç Liradır?
 
Dudak Dolgusu Fiyatları Nasıldır?
Özel olarak yapılan dudak dolgusu, yapısal veya yaşın ilerlemesi, menopoza bağlı incelmiş dudakta dolgunlaştırmada, kontur belirginleştirmede, dudaktaki asimetrinin düzeltilmesinde sıkça uyguladığımız bir metottur.

Dudak dokusuna uygun özel olarak geliştirilmiş formüllü hyralunaik asit, ince iğnelerle enjekte edilir. 20 dakika süren, öğle arası yapılabilen uygulamalardır. İşlem öncesi lokal anestetik krem kullanılır. İşlem sonrası da enjeksiyondan kaynaklanan hafif bir ödemi önlemek için buz uygulanır.

dudak dolgusu fiyatları Kaç TL
Dudak çizgisi belirginleşir, dudaklar daha dolgun görülür aynı zamanda nemi artar. Uygulamadan hemen sonra etkisini gösterir. 7 gün içinde mimik hareketleriyle yüze oturur, doğal dolgun görünüm elde edilir.Ortalama 9 ay etkilidir.

Dudak dolgusu fiyatları listesinden ürken insanların ürkmelerinin asıl nedeni bazı uluslararası ünlülerin dudaklarıyla ilgili aşırıya kaçmalarından ve doğal olmayan bir görünüme sahip olmalarından kaynaklanmaktadır. Hatırlatmak isteriz ki dermatolog olarak yüz yapısının ve dudağın doğal görünümünün anatomisini biliyoruz ve bu tür uygulamalardan kaçınırız.

Dudakların tümüne hacim kazandırmak gerekmez. Dudağınızın daha iyi görünmesini istediğiniz belirli bölgesine özel bir çalışma yapılabilir. Örneğin: sadece üst dudak, sadece alt dudak, ya da sadece üst dudağın üst ortası gibi.

Dudaklarda dolgu maddeleri ile kazandırılan estetiği şöyle sıralayabiliriz;

İnce dudaklara hacim kazandırmak
Dudak üstündeki dikey çizgileri azaltmak veya yok etmek
Dudak kontörünün ortaya çıkarılması
Dudak dolgunlaştırma
Dudak kenarlarının aşağıya sarkmalarında düzelme
Sonucunu işlem sonrası o anda görmek mümkün. Uygulama nedeniyle hafif bir şişlik olacaktır ancak 24 saat içinde şişlik iner ve sonucu daha rahat gözlemlersiniz. Bazen 1-2 gün süren morarmalar olabilir.

Kaynak: Dudak Dolgusu Fiyatları - Çevre Sağlık Burun Estetiği Fiyatları


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.