Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14/07/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Yaş: 34
Mesajlar: 102
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Monitor Minor ile Çocuklarınızı Koruyun

Çocuklarınızın tehlikede olduğunu düşünüyorsanız güvenlik ve takip yazılımlarından destek alabilirsiniz. Günümüzde teknolojinin gelişimi henüz yürümeyi öğrenememiş çocukların bile android cihazlarla tanışmasına imkan sağlıyor. Bu çocuklar büyüdüklerinde tüm hayatlarını telefonlarında yaşamaya başlıyorlar. İzledikleri filmler, arkadaşlarıyla olan yakınlıkları, gidecekleri mekanların adresleri ve her şeyi çocuğunuzun telefonunda bulabilirsiniz. Peki monitor minor ne yapıyor?

Monitor minor, çocuğunuzun android cihazını canlı olarak izleyebilmenizi sağlıyor. Telefon görüşmeleri, mesajlar, kamera görüntüleri ve birçok ayrıntılı şekilde telefon üzerinde hakimiyet kurabilirsiniz. Bu sırada telefon sahibine herhangi bir bildirim gitmez ve çocuğunuz monitor minor yazılımını fark edemez. Arka planda sessiz bir şekilde çalışan yazılım, ebeveynlerin çocuklarını tehlikelerden koruyabilmesi ve gerektiğinde çocuklarına müdahale etmekte geç kalınmaması için üretilmiştir.



Siz de çocuğunuzun güvende olup olmadığından endişeleniyorsanız www.monitorminor.info adresiyle monitor minor yazılımına sahip olabilirsiniz. Merak ettikleriniz ve yazılım hakkında her şey bu adreste bulunmaktadır.

kaynak
bunge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1