Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30/07/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Kadın ve Doğum

Çoğu kadının şikâyet ettiği idrar kaçırma günümüzde yaş ortalaması 30 ve üstü bayanlarda yaşanmaktadır. Bunun yanı sıra çok sık doğum yapan bayanlarda görülmektedir. Bu durumun belirtileri koşarken ıslaklık ya da gülerken aynı durumu yaşıyorsanız bu hastalığa yakın olduğunuz anlamına gelmektedir. Fakat bir çözümü olduğunu belirtmekte fayda var.
Bayanlara Müjde
Artık bu durumu yaşayan bayanların bıçak yaraları olmadan tedavi olabilecekleri belirtildi. Hayatımızın her alanında bizlerle olan lazer tedavisi kadın hastalıkları konusunda da hayatımızda yerini almıştır. Ağrısız ve acısız ameliyatsız vajina daraltma yönetme ile birçok şikâyetinizden kurtulmanız artık daha kolay ve basittir. Bu yöntem sayesinde birçok kadının eski yaşantılarına kavuştuğu görünmektedir. Aynı zamanda bu işlem cinsel birliktelik sırasında ki heyecan ve zevki arttıracaktır. Kendinize yeniden güvenecek ve mutlu olmayı başaracaksınız.
Daha Heyecanlı Bir Hayat
Kadınların çoğu vajina görüntüsünden dolayı partnerlerinden utanmakta ve geri durmaktadır. Zaman içerisinde birliktelik ya da doğumdan kaynaklı iç ve dış dudak bozuklukları yani labioplasti durumu meydana gelmektedir. Bu durum kadınların kendine olan özgüvenlerini kaybetmelerine sebep olmakla birlikte kapalı ışıklar altında birlikteliklerini sürdürmeye zorlamıştır. Neyse ki lazer sayesinde bu durumlara artık dur demek daha kolay olacaktır. İnsanların hayatlarını daha zevkli ve heyecanlı bir yaşama döndüren bu operasyonlar çoğu kadının tercih sebebi olmuştur.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:16.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1