Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28/11/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Sep 2017
Yaş: 38
Mesajlar: 90
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Genç işdamindan ekonomiye destek çağrisi


Genç Girişimci İşadamı ve Seyhanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, gençleri girişimciliğe teşvik etmek için çalışıyor. "Ekonomiyi bir üst kategoriye girişimciler taşıyacak" dedi.

Türkiye'nin üretmeye ihtiyacı var. Makro ekonomik sıkıntıların hepsi girişimcilikle ilgili. Almanya'nın nüfusu Türkiye ile hemen, hemen aynı. Almanya'nın çalışan sayısı 40 milyon, bizim 20 milyon. Demek ki bizim daha çalışabilecek durumda 20 milyonluk nüfusumuz var. Dünyadaki en büyük enerji eğitimli insan kaynağıdır. Biz buna sahibiz. Bu nedenle daha fazla yeni fikre ve daha fazla işadamına ihtiyacımız var.

Biz her ne kadar girişken olarak bilinsek de girişimci değiliz. Toplum aile yapısından başlayarak girişimciliğin önünü açmaya çalışıyoruz. Şu anda devlet bunu çok iyi kavramış durumda. Türkiye'nin büyümesi için mevcut işletmelerin yüzde 3-5 büyümesi yetmez diyor. Yeni potansiyel alanlarda yatırım yapacak, iş fikri geliştirecek insanlara ihtiyacımız var.

Devlet girişimciliğe ciddi destek veriyor. Çünkü kendisi girişimci şirket gibi çalışıyor. Türkiye'de standartlar oturdu, artık bir üst evreye geçmemiz lazım. Bunun yolu üretim ve tasarruftan geçiyor. Toplum son 50-60 yılda görmediği refahı gördü ve tasarrufu bıraktı. Devlet girişimci bulamıyor. Geçen yıllarda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 550 gence hibe kredi vereceğini açıkladı. Sadece 250 kişiye verilebildi.
Neden yeterli başvuru olmadı?
Gençler oturup proje üretmiyor. Çünkü biz bu insanlara çocukluklarından beri "Mezun ol bir yerde çalış, sigortalı işe gir" demişiz. Hiçbir zaman bu gence ne ailesi, ne eğitim sistemi "inovatif düşün, işini kur" dememiş. Bu birden bire olmayacak.

Şu anda çok şükür ailemin büyük çoğunluğu benimle çalışıyor" dedi. "Girişimci doğulmaz olunur" diyen Seyhan, halen Seyhanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini de sürdürüyor.

Kromeks Madencilik A.Ş. - Barter Takas Sistemi - Emirdağ Su Üretim - Pronessclub - Aries Gayrimenkul bir Seyhanlar Grup kuruluşudur.

adil seyhan seyhan kromeks madencilik, adil seyhan emirdağ su fabrikası, adil seyhan pronessclub


Web Sitemiz: Seyhanlar Grup Ltd.Şti.
seocum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:34.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1