Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09/01/2018   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Mesajlar: 2
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Ankara BilTıp Lazer Epilasyon Polikliniği

Özel BilTıp Lazer Poliklinigi 1994 yılında Ankara’da kurulmuştur ve Kızılay’da lazer epilasyon, cilt bakımı gibi konularda hizmet vermeye devam etmektedir. Temel prensibimiz müşterilerimize dermatolojik, estetik ve kozmetik uygulamalar açısından sağlıklı, etkili ve ekonomik çözümler sağlamaktır.
Verdiğimiz hizmetlerimizi başlıklar halinde sıraladığımızda, Lazer epilasyon, cilt Bakımı, kimyasal peeling, bacak bölgesi lazer epilasyonu, bikini bölgesi lazer epilasyonu, yüz bölgesi lazer epilasyonu, koltuk altı bölgesi lazer epilasyonu, Prp Tedavisi verdiğimiz hizmetlerin başında gelmektedir.

Lazer epilasyon artık günümüzde güzelliğine ve bakımına özen gösterenlerin en çok hizmet aldığı konuların başında gelmektedir. Güzellik herkesin büyük önem verdiği bir konudur. BilTıp Lazer Epilasyon Polikliniği son 5 yılda artan yoğun taleplere, yılların tecrübesi ve uzman kadrosu ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Lazer epilasyon genel anlamda basit gibi görünse de üzerinde hassasiyetle durulması gereken çok önemli bir konudur. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için uygulama sırasında dikkat edilmesi gereken bir çok etken vardır. Burada kişinin ten renginden cilt yapısına kadar bir çok konu önemle dikkate alınır. Duruma göre uygun yöntemler kullanılarak çözüme ulaşılır. Bu süreçte aşamalar ve uygulama seansları hakkında tüm gerekli bilgilendirmeler yapılır.
BilTıp Polikliniğinde kullanılan Alexandrite cihazları geniş vücut kısımlarında (bacak, kol, sırt, göğüs) epilasyon yaptırmak isteyenler için hızlı, kolay ve kesin çözümdür. Dalga boyu 755 nm olan Alexandrite Lazer epilasyon cihazları ile kişi inanılmaz bir konfor ile istediği sonuca kolayca ulaşır.
BilTıp Polikliniğinde artık erkekler de çok kısa sürede istenmeyen tüylerinden kurtulabilir. Özellikle sakal üstü ve ense bölgeleri kıllarından ortalama 4-6 seans uygulaması ile tamamen kurtulabilir. Erkeklerdeki sırt bölgesi ise en zor bölgedir. Kıl yapısının inceliği bu bölgeyi en zor kılan sebeplerden bir tanesidir.

Lazer epilasyon fiyatları genel olarak kendi çapında uygun bir konumdadır. Bir çok uygulama merkezlerinde yine de gerek düşük gerekse yüksek fiyat verenler hakkında iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederiz. Lazer epilasyon fiyatından önce güvenilirlik ve istenilen sonuca ulaşabileceğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. Her zaman ucuz bir hizmet ile iyi bir sonuç almanız mümkün değildir. Bu konuda Biltıp Polikliniğimiz gerek tecrübesi ile gerekse uzman ekip kadrosu ile her konuda yardımcı olmaya hazırdır.

Türkiye’nin en ünlü meydanlarından bir tanesi olan Kızılay Meydanında merkezi konumda olan Polikliniğimiz’de uzman ekibimizle her türlü sorunlarınıza hızlı, ağrısız ve acısız olarak kalıcı çözümler sunar.

www.biltip.com.tr
Uzman Ekibimizle her türlü sorunlarınız için bekleriz. Alexandrite ile etkili, acısız, güvenli lazer epilasyon. Bilgi için 0312 417 03 06
xtrjolly isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12/10/2021   #2
 
Üyelik tarihi: Dec 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 760
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart

Teşekkür ederiz Ankara lazer epilasyon olarak.
__________________
Bilgi
Xenopss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ankara epilasyon, kızılay lazer epilasyon, lazer epilasyon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:09.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1