Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Zemin Altı Ve Zemin Üstü Elektronik Kantarlar dunyakantar.com (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/6547-zemin-alti-ve-zemin-ustu-elektronik-kantarlar-dunyakantarcom.html)

bazkriz 28/02/2018 16:02

Zemin Altı Ve Zemin Üstü Elektronik Kantarlar dunyakantar.com
 
Elektronik kantar sistemlerimiz arasında oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaya devam edilen elektronik kantarlarımız zemin altı ve zemin üstü olmak üzere satışa sunulmaktadır. Bu kantar sistemlerimiz oldukça ağır yükleri yüksek sıcaklık altında hesaplayabilme özelliğindedir. Bu nedenle de son derece çok fonksiyonlu bir üretimi vardır.

Yüksek Ar-Ge projesinin titiz çalışmaları sonrasında üretilmiş elektronik kantar sistemi olarak her alanda yaygın olarak kullanıma devam edilen sistemlerimiz arasında gelmektedir. Sıfır kantar üretimlerimiz ve satış-pazarlama hizmetimiz kadar ikinci el kantar satış & pazarlama hizmetimiz de vardır. Tümüyle bu yönden dikkate alınarak hesaplanacak olunursa zemin altı ve zemin üstü kantar sistemlerimiz her anlamda dört dörtlük kantar sistemlerimizi ortaya koymaya devam eder.

Bu elektronik kantar sistemimizin belli başlı özellikleri ise şunlardır:
- +40 derece sıcaklığa dayanıklı olup 60 tonluk kantar olarak yükleri taşıma kapasitesi vardır.
- 15.000 adet taşıma hafızası bulunarak son derece fonksiyonel 80 tonluk kantar sistemi olarak en modern ağırlık hesaplama aleti özelliğindedir. Bu da onun en fonksiyonel özellikleri arasında her yönden yerini alır.
dunyakantar.com


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.