Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22/03/2018   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Ürün Ve Hizmet Kalitenizi Tescil Edin belgelendirme.com

Ürün ve hizmet belgelendirme işlemi hem tüketiciler hem de işletmeler için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Tescil ve belgelendirme sayesinde tüketiciler satın aldıkları ürünlerin veya hizmetlerin kalitesinden emin olabilirler. İşletmeler ise yüksem müşteri memnuniyetini yakalayıp daha başarılı bir şekilde yollarına devam edebilirler. Tescil ve belgelendirme işlemleri için internet ortamında başvuruda bulunabileceğiniz belgelendirme.com adresi sayesinde artık bu belgelere sahip olmanız çok daha kolay bir hal alacaktır.
Tescil işlemlerinizi tamamlayabileceğiniz belgelendirme.com adresi sayesinde ISO 9001 belgesine sahip olabilir ve kaliteli hizmet veya ürün sunmakta olduğunuzu müşterilerinize gösterebilirsiniz. Bununla birlikte kalite standartlarınızın hep aynı seviyede kalacağı hakkında güvence de vermiş olursunuz.
Gıda alanında hizmet veriyorsanız ISO 22000 mutlak suretle sahip olmanız gereken belgelerden biridir. Çünkü bu belge ile gıda güvenliğine sahip bir işletme olarak ürünlerinizi halka sunduğunuzu tescillemiş olursunuz.
Sektör fark etmeksizin tüm kurum ve kuruluşlar çevresel faktörlere özen göstermeli ve zararlı atıklar ile doğaya zarar vermemelidir. Çevre dostu ve korumacı bir kuruluş olduğunuzu tescilleyen ISO 14001 belgesi ile müşterilerinizin gönül rahatlığıyla ürünlerinize ilgi göstermelerini sağlayabilirsiniz.
Avrupa Birliği standartları ile faaliyet gösterildiğini belgeleyen CE belgesi, sadece Avrupa Birliği üye ülkeleri içerisinde hizmet veren işletmelerin değil, dünya çapında tüm işletmelerin sahip olmaları gereken bir belge türüdür. Bu belgeye belgelendirme.com adresi sayesinde sahip olabilir ve ürünlerinizin Avrupa Birliği standartları kapsamında değerlendirildiğini tescilleyebilirsiniz.
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:26.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1