Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27/11/2018   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Elektromanyetik Uyumluluk Testleri emctestleri.com

Bir cihazın elektromanyetik özelliklerde olup olmadığını test etmek gerekir. Bu test laboratuvarı firmamız tarafından gerekli cihazlar ile test edilmektedir. Biz yani emctestleri.com her ürün çeşidinin olması gereken standartlarına uygun yapılan testler sonucu raporlar hazırlamaktayız. Firmamıza emc testi için gönderilen ürünler hem cihazın kendisi hem etraftaki elektronik cihazlar hem de canlıları olumsuz etkilemeyecek olan değerler standardında mıdır diye incelenir.
EMC Testleri Neden Önemlidir?
Tüm teknoloji alanlarında uygulanması zorunlu olan emc test ile dünyanın manyetik saldırılardan en asgari düzeyde etkilenmesi için gereklidir. Günümüz teknolojisinde kullanılan akıllı cihazların birbirlerini olumsuz etkilememeleri açısından testler önemini daha da artırmaktadır.
Nasıl Yapılır?
Firmamız ile ortak çalışmalar yapan şirketlerle yapılacak testler için emc test laboratuvarı modern şekilde ve teknik elemanlarımızla faaliyetlerini sürdürür. Laboratuvar ortamlarımız yarı saydam, tam saydam, ekranlı oda ve açık hava testleri şeklindedir. Yaptığımız tetkiklerde 3 aşamalı bir test uygulanmaktadır. Bu testler tepe, ortalama ve tepe gibi detektör uygulamalarından geçirilir. Elektronik olarak üretilen her cihazın piyasaya sürülmeden önce bu testleri yaptırması zorunludur.
Firmamız tüm emc testlerinde sıfır hata üzerine çalışmalar yapmaktadır. Ayrıca ürün ve hizmet belgeleri, ölçüm, analiz çalışmalarında objektif çalışmaktadır ve eşit hizmet anlayışını benimsemektedir. Avrupa Birliği standart ve uluslar arası standartları baz alarak emc testlerini uygulamakta olan firmamız testinden geçen ürünler güvenle kullanılabilir.
emctestleri.com
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:56.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1