Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   360° Sosyal Medya Eğitimi (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/8288-360-sosyal-medya-egitimi.html)

kurumsalegitimler 17/05/2019 17:03

360° Sosyal Medya Eğitimi
 
360° Sosyal Medya Eğitimi
Eğitim Amacı
Bir sosyal medya hesabının yönetimi için gerek duyulan içerikleri tasarlamak ile eğitimimiz başlamaktadır. Tasarlanan görselin amaca uygun olması için gerekli strateji yönetimi ile hedef kitle analizi anlatılmaktadır. Bu eğitimi alan bireyler yada kurumlar eğitimin sonunda kendi sosyal medyası için içerik stratejisi üretebilecek ve stratejiye uygun içeriği tasarladıktan sonra Google seo ve sosyal medyalara entegrasyon ile paylaşım yapabilecek.
Profesyonel sosyal medya yönetimi isteyen tüm kişi ve kurumlar.
İstek Vakfı Okulları öğrencilerine ve çalışanlarına, Yeditepe Üniversitesi öğrencilerine, çalışanlarına ve mezunlarına, İSTEKKART sahiplerine %10 indirim yapılacaktır.

Wora Akademi olarak kurumsal eğitim sunmak ile birlikte
Grafik tasarım, Sosyal Medya, Micro MBA, Marka Vekilliği, Adobe Photoshop eğitimi de vermekteyiz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.