Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   ko cüce (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/8431-ko-cuce.html)

delaporta444 26/06/2019 18:04

ko cüce
 
Knight Online, kullanıcılarının güvenliği için paraya acımadı.

Dünya çapında severek takip edilen ve Türkiye'de 20 milyonu aşkın kullanıcısı olan Knight Online, 100 bin dolar harcayarak kullanıcılarının hesap güvenliğini üst seviyeye çıkardı.
kocüce
Oyunun yapımcısı olan NTT Game, oyun dünyasında yaşanan güvenlik sorunlarına çare olarak OTP (One Time Password) sistemini gördü.

Peki nedir bu OTP?

OTP, tek kullanımlık ö

ko-cüce


4. +8 Yakmalık Slotları

Oyunda herkes birbirinden üstün olmak için çabalıyor bununla birlikte herkes item upgrade yapmaya çalışıyor. Oyunda en çok yakılan itemler +8 yakmalık itemlerdir. Bu slotlar maradonda Lycan ve türlerini keserek kasabilirsiniz. Ama buraya 80+ char ile gelirseniz kutuların açılmasını beklemeyin en ideal level 58'dir. Oyunda en çok tercih edilen gb kasma yöntemlerinin arasındadır.

5. Cardinal ve CZ Cardinal Slotları

Bu Cardinal dedikleri monsterlardan 100 k ederinde bir item çıkmaktadır. Bu itemleri çıkartarak biriktirip sattığınızda iyi bir gb kasma yöntemlerinden bir tanesidir. CZ biraz daha şatafatlıdır giden gelen çok olur sürekli başında olmanız gerekir bu slotlarda her zaman olduğu gibi rakibiniz çok olacaktır oyundan gözünüzü ayırmayın.

Daha fazlası için bu konu ile ilgili makaleme göz atabilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.