Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01/11/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Video Oyun Haberleri


Video oyunları için oyun haberleri, oyunlara yönelik listeler ve bilginizi ölçecek testler paylaştığımız Oyungg isimli sitemize hepinizi bekliyoruz. Dilerseniz sitemizden güncel teknoloji haberleri takip edebilirsiniz. Kendi kategorimizde yarattığımız samimiyetle beraber facebookta büyük bir kitleye hitap etmeye de başladık, hakkında sayfamızı okuyarak proje ile ilgili daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Sitemizin genel amacı sadece oyun haberleri yazarak kullanıcıları sıkmamak, yani sitede uzun vakit geçirdiğinizde dahi sıkılmayacağınızı garanti ediyoruz. Sitemizde bulabileceklerinizi aşağıda görebilirsiniz.
İlgi çekici içerikler: Gerek oyunlara, gerekse teknolojiye dair hoşunuza gidebilecek listeler için menüden listeler kısmına erişebilirsiniz.
Testler: BuzzFeed ya da Türkiye’de ki örneğiyle Onedio’nun aksine sadece kategori bazlı testler hazırlıyoruz, kendinizi test etmek için testler bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz.
Haberler: Oyun haberleri ve teknoloji haberleri okumak için sitemize gelenleri de boş çevirmiyoruz, olabildiğince önemli haberlere yer vermeye çalışıyoruz.
Blog: Fikirlerimizi ve sektöre dair (Video Oyunları) analizlerimizi yaptığımız, yazıp çizdiğimiz Blog bölümümüz de haftalık olarak yayınladığımız makalelerimizi takip edebilirsiniz.
Kısacası yediden yetmişe bütün oyun severler sitemizde illa kendilerine göre bir şey bulabilecekler, üç aydır aktif olan sitemiz ile ilgili onlarca güzel yorum aldık şuana kadar, sizlerin de yapacakları yorumlar çok önemli, kendimizi sizin yöneltmeleriniz ile geliştirdiğimiz için takipçilerimizden gelecek her fikri değerlendirmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. Bizi sosyal medyadan da takip etmeyiz unutmayın. Orada da eğlenceli ve güzel paylaşımlar yapan bir ekibimiz sürekli olarak çalışmakta.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:33.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1