Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29/08/2018   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Yaş: 34
Mesajlar: 102
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Göbeği Gizlemek için Nasıl Giyinmeli? - KadınızBiliriz

Kadınların göbek ve basen bölgelerinde oluşan yağlar çoğu zaman kıyafet seçimini etkileyerek trend bir tarz yakalayamam problemine sebep oluyor. Bu durumdan yakınan kadınlar için moda tasarımcılarının bir çok tavsiyesi bulunuyor. Özellikle kış aylarında göbek yağlarını engelleyebilmenin bir yolunu bulamıyorsanız üzülmeyin. Bu yazı tamamen sizin için hazırlandı. Doğru kıyafetlerle göbeği gizlemek için nasıl giyinmeli sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Pantolonunuzdan fışkıran, vücudunuzda orantısızlığa sebep olan yağlar aslında bir kaç pratik adımla gizlenebilmekte. Önemli olan doğru kıyafetleri doğru kombinlerle bir araya getirmek. Öyleyse bakalım nasıl kombinler hazırlamalısınız?

Yüksek Bel Pantolonla Orantılı Güzellik

Türkiye’nin en özgün kadın portalı Kadınız Biliriz ekibinden aldığımız bilgileri hemen size aktaralım. Yüksek bel pantolon modası bu sezona oldukça yükselen bir trend yakaladı. Hem 80’ler tarzına uygun olan hem de vücut fazlalıklarını gizleyen yüksek belleri şık bir t-shirt ile kombinleyebileceğiniz gibi kış soğuklarında boğazlı kazaklar, deri ceketler ve uzun kollu sweatlerle de bir araya getirebilirsiniz. Üstelik yüksek bel pantolonun bacak boyunuzu uzun gösterme gibi de avantajlı bir durumu söz konusu. Bu sayede zarif bir güzelliğe ulaşmanız mümkün hale gelecektir. Eğer göbek fazlalıklarınızı yok edemiyorsanız mümkün olduğunca doğru pantolonları giymeye özen göstermelisiniz. Yüksek bel yerine seçiminizi orta belli modellerden yana da yapabilirsiniz. Düşük bel pantolonlardan bir süreliğine uzak durmanız gerekiyor.

Hırkalarla Fazlalıklarınızı Gizleyebilirsiniz

Göbekte oluşan fazlalıkları gizlemek için hırkaların kibar tarzını gardıroplarınıza eklemeyi unutmamalısınız. Hem karnı ince gösteren hem de düzeltici etki yaratan bir çok hırka, kış modasına uyum sağlıyor. Bu sayede göbeği gizlemek için nasıl giyinmeli sorununa kısa vadede çözüm üretmeniz de kolaylaşacaktır.

Tuniklerle Gelen Zayıflık

Tunikler bol kesimli modeller olması bakımından göbeği sarmaması nedeniyle yağların olumsuz etkilerini en aza indrebiliyor. Bu harika ürünlerden gardıroplarınızda yer ayırmak ideal bir seçim olacaktır. Tunik satın alırken enine çizgiler yerine boyuna çizgilerden oluşan tasarımlara ağırlık vermelisiniz.

Wrap Elbiseler Harika Bir Seçimdir

Karın bölgenizdeki yağlara kısa vadede çözüm önerisi mi arıyorsunuz? Öyleyse wrap elbiseleri deneyin. Göbeğinizin belirgin görünümünü ortadan kaldıran bu şık tasarımlar iyi bir gizleyici olarak moda tasarımcıları tarafından da önerilmektedir.

kadinizbiliriz.com
bunge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:46.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1