Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29/12/2020   #1
 
Üyelik tarihi: Dec 2020
Yaş: 39
Mesajlar: 237
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Kızma Birader Oyunu Oynama Sitesi

Kızma Birader Oyna

Kızma birader oyna hakkında bilgi edinebilmeniz için bu yazıda kızma birader oyna kuralları hakkında bilgilendirileceksiniz. Kızma birader genci yaşlısı herkesin yıllardır bildiği ve bir arada oynadığı bir oyundur. Bu oyun içerisinde hamleler için zar atılması gerekmektedir. Temel olarak piyon oynatılır. Aynı karede sadece bir tane piyon olması gereklidir. Bir diğer kural ise eğer yol üzerinde karşı tarafın piyonu bulunuyorsa oyuncu bu piyondan atlayarak devam edebilir.

Kızma Birader

Kızma Birader Oynayanın kendi piyonu bulunuyorsa bir karede iki piyon gelemeyeceğinden dolayı hamlesini yapamaz ve oyun bir diğer kişiye geçer. Rakip oyuncunun piyonu ile aynı kareye kendi piyonunu getiren oyuncu rakibin piyonunu yiyebilir. Bunun ardından yenen piyon rakip oyuncu köşesine dönebilir. Bu durum da oyunun adını aldığı ''kızma birader'' durumudur. Hedef noktasına ilerlemesine rağmen tekrar kendi noktasına yollanan oyuncunun tekrar oyuna girebilmesi için altı atması gereklidir bu yüzden oyun adını buradan ''kızma birader'' olarak alır. Bu oyun iki kişiden daha fazla kişi ile de oynanabilir.

Sizlerde 2, 3, 4 kişi ile hemen kızma birader oynamak için https://www.oyunlaroyna.org/kizma-birader/ sitesine göz atın.
emircan77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
kızmabirader


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:54.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1