Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05/04/2021   #1
 
Üyelik tarihi: Mar 2021
Yaş: 41
Mesajlar: 3.285
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Seçkin Haberler Dert Yanılan Konular

Belki de Haber severlerin dert yandığı konuların başında gelen para çekme işlemleri, Spor vasıtası ile son derece kolay bir hale gelmiştir. Yurt dışı merkezli bir site olmanın üstünlüğü ile site, çevrimiçi platformlar ile onwin anlaşarak bu işlemi kolaylıkla halletmektedir. Spor havale işlemleri için Papara, Ecopayz, Anında Havale, Hızlı QR, Cepbank, Envoy, Pay Kasa, Jeton, CMT Cüzdan gibi platformlar ile anlaşmalıdır.

Bu hizmetler, bankacılık işlemlerine göre hem daha hem de daha güvenilirdir. Bu sayede Haber severler, işlem isteği oluşturduktan 20 dakika sonra işlem başarı ile tamamlanır. Sitenin havale işlemleri için tespit ettiği en az tutar, 100 TL'dir.

Spor'in hem Malta Oyun Otoritesi'nden hem de İngiltere Kumar Komisyonundan lisansları alan, dünyanın en itimatlı Spor Haberleri ve çevrimiçi Oyun sitelerinden biri bulunduğuna hiç kuşku yok. Bu lisansların elde edilmesi zor ve İngiltere'deki oyuncular için büyük bir itimat sembolü.
Mesela, Birleşik Krallık Kumar Komisyonundan bir lisansın birimini göstermek için operatör, sosyal mesuliyet sahibi olmaları, kara para aklamalarını engelleme yetenekleri dahil olmak üzere bir grup gerekçesi yerine getirdiklerini gösterebilmelidir, suçlu bağlantıları yoktur. Teknik standartlara makuldür ve sektöre özel en makullüğü sağlarlar.

Çevrimiçi operatörler, oyuncuların fonlarını işlem fonlarından ayrı tuttuklarını kanıtlamalı ve bir operatörün işsiz kalması durumunda, oyuncu fonlarının korunmasını garanti etmelidir. Kumar lisansları açısından sağlanan onwin giriş korumanın yanı sıra Spor, bütün çevrimiçi ödemeleri yönetmek için Web Güvenliği Güvenliği İşlemleri ve bunun dışında oyuncu verilerini itimatlığını sağlamak için itimatlı şifreleme teknolojisi dahil olmak üzere, oyuncu itimatlığını sağlamak için üçüncü doğrultu şirketleri de kullanır. Bu sayede işlemleriniz güvenilir bir şekilde site açısından yapılır.

NetEnt, Sporsoft, NextGen ve daha pek çok slotu kullanarak Spor'deki alternatiflerden asla sıkılmazsınız. Web sitesinin Oyun bölümü, slot geliştirici ile Video Poker, Kart Oyunları, Ruletler ve Canlı Bayiler bölümlerine ayrılmıştır, fakat site size en tanınmış, en yeni ya da diğer bir slotta slot arama alternatifi sunmaz. Bu, anın 'en sıcak' slotlarını oynamak isteyenler için bir dezavantaj olabilir. Fakat, favorilerinizi kaydetme alternatifi sunar, bu sayede hangisini sevdiğinizi keşfettikten sonra gene gene onlara gelebileceksiniz.

https://onwin.me/
canakar94 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:08.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1