Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23/06/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Beşiktaş Dişçi | (0212) 288 23 24 | Beşiktaş Nöbetçi Diş Hekimi






Beşiktaş Dişçi (gece 24 saat cumartesi pazar tatilde açık)

Türkiye'nin en büyük şehri İstanbul' un Boğaz kıyısındaki güzel ilçesi Beşiktaş' ta bulunan klinik hizmetleri İstanbul geneline göre yoğun olarak bulunmaktadır. Beşiktaş' ın bulunduğu konum ve insan yoğunluğu sebebi ile her gün yüz binlerce insan buradan geçmekte çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu insan yoğunluğu eğlence için olduğu kadar da sağlık için de burayı ziyaret etmekte. Dişlerimiz, vücudumuzda bulunan en sert maddeleri bünyesinde bulundurmakta ve yıllarca zarar görmeden işlevini sürdürebilecek kadar da dayanıklı olmaktadır. Ancak çağımızda değişen beslenme şekilleri, stres, sigara ve alkol gibi maddi manevi zarar kaynakları sebebi ile erkenden deforme olabilmekte ve çeşitli kontrol ve tedavilere ihtiyaç duyulabilmektedir. Ancak ilçe içerisinde bulunan Beşiktaş acil diş klinikleri dahilindeki son teknoloji cihazlar ile bu problemler uygun maliyet, acısız ve hızlı bir şekilde yapılabilmekte ayrıca vücudumuzun bu en sert yapılarını korumak için de gerekli yöntemler herkesin uygulayabileceği şekilde kolay ve pratik bir şekilde anlatılmaktadır.



Dişlerimizin Ömrü Ne Kadar ve Nelerden Oluşur ?
Sindirimin ilk başladığı vücudumuzun bu kısmı içerisinde bulunan ve aslında yediğimiz her şeyi öğütmeye başlayan kısmı minedir. Diş minesi, tamamen kalsiyumdan oluşan ve yüzyıllar geçse daha dayanabilen vücudun en sert kısmıdır. Mine, cansızdır yani içerisinde iletimi sağlayan sinirler ve iletim kanalları yoktur bu sebepten yaşadığımız acılar diş minesinde değil altında bulunan diş köklerinde meydana gelmektedir. Mine yavaş yavaş oluşan bir maddedir. Vücuda giren kalsiyum, yavaş yavaş organik ve yumuşak olan alt kısmın üzerinde birikir ve mineyi oluşturur. Hamilelik döneminde alınan ilaçlar yahut yararsız beslenme bebekte kötü bir ağız yapısına sebep olabilir.

Minenin alt kısmında bulunan dentin adlı maddedir. Dentin, esas kısmı oluşturan ve fil dişi denen kısmı ihtiva eder. Duyarlı yani sinirlere sahip organik bir maddedir. Yetişkin bir insanda dentin maddesi yoğunluktadır. Bu sebepten küçük çocuklarda genellikle diş çekimi olarak vakalar olurken yetişkin insanlarda daha operasyonel işlemler gerçekleşmektedir. Beşiktaş 24 saat açık dişçi kliniklerimizde bu tür işlemler hızlı ve acısız bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Dentin içerisinde bulunan binlerce mikro kanalcıklar ile iletim sağlar. Kaplama, dolgu gibi operasyonlar için dentin inceltilir ve bu kanallar ortaya çıkar ise hassasiyet problemleri ortaya çıkar ve acı, tatlı gibi hisler yoğun olarak hissedilir. beşiktaş dişçi açık olduğu müddetçe ağrısız günlere merhaba diyeceksiniz.

Diş Çeşitleri Ve Operasyonları Nelerdir ?
Mine, dentin gibi maddelerin iç kısımda bulunan dayanıklı yapılar olduğundan bahsetmiştik. Şimdi bu maddelerin bir araya gelerek oluşturduğu çeşitleri yapıları inceleyelim. Kesici dişler, alt ve üst kısımda bulunan uzunluk ve genişlik olarak büyük olan yapılardır. Ağıza giren maddeleri koparmayı ve küçük parçalara ayırmaya yararlar. Köpek dişler, dört adet olup sağlı sollu sıralanmış simetrik yapılardır. Yine ağıza giren maddeleri koparmaya ve küçük maddelere ayırmaya yararlar. Azı dişleri, arkada bulunan ve sayısı olarak en çok bulunan yapılardır. Ağıza giren küçük maddeleri yutmaya uygun hale getirir.

Diş operasyonları çeşitli endikasyonlara göre çeşitlik göstermekte ve uygun tedavi çeşidi olarak uygulanmaktadır. Beşiktaş nöbetçi dişçi kliniklerinde her türlü implant, kanal tedavisi ve ortodonti gibi operasyonları hızlı, temiz ve güvenerek yaptırabilirsiniz. Bu gibi tedaviler uzmanlık ve deneyim gerektiren önemli ve ince operasyonlardır. İlçemizde bulunan klinikler dahilinde en son teknoloji cihazlar ve ağız bakım maddeleri ile tanınmış hekimlerin tecrübesi sayesinde sağlığınıza güvenle kavuşabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyatlar, operasyon sonrası kontroller ve merkezi konumları sayesinde huzurlu bir şekilde sağlınıza kavuşacaksınız. Sağlığınız için güvenli klinikleri tercih etmenizi tavsiye ederiz. Güzel gülümsemeler dileği ile.

Kaynak: Beşiktaş Dişçi | 0212-288-23-36 | Acil Diş Beşiktaş | Nöbetçi Dişçi Beşiktaş
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:14.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1